طراحی سوله ، ساخت سوله بهینه، و سوله ارزان

ساخت سوله به دلیل سهولت در ساخت و اجرای سریع پروژه اسکلت فلزی نسبت به اسکلت بتنی برای کار فرمایان بسیار مناسب است .
به خصوص استفاده از سوله بهینه یا سوله ارزان که در مرحله طراحی سوله می توان سوله مورد نظر را بهینه کرد امری بسیار مهم در اجرای پروژه است.

در بحث ساخت سوله اسکلت فلزی مزیت های زیادی در مقایسه با اسکلت بتنی دارد که مورد توجه کار فرمایان قرار می گیرد به عنوان مثال هزینه تمام شده کل پروژه کاهش می یابد و سوله ارزان تر و بهینه تر می شود .
کاهش مدت زمان ساخت سوله و سریع تر رسیدن به مرحله بهره برداری و هم چنین اسکلت فلزی سوله مقاومت بالا تری در مقابل بارهای وارده و تخریب خواهد داشت .

بیشتر اتصالات سوله به صورت پیچ و مهره است که مدت زمان ساخت سوله را جلو تر می اندازد و در نتیجه مدت زمان ساخت کل پروژه را جلو تر می اندازد و سریع تر به مرحله بهره برداری می رسیم و در زمان صرفه جویی می شود .

 

طراحی سوله

معمولا بحث طراحی سوله بحثی بسیار مهم در بازاریابی کارخانه های تولید کننده اسکلت فلزی سوله می باشد و برای مدیران کارخانه های ساخت سوله امری حیاتی است و تمام تلاش های خود را می کنند تا سوله بهینه و سوله ارزان تولید کنند .
سوله بهینه و سوله ارزان در بحث طراحی سوله به این معنا است که زوائد طراحی حذف شود و ضایعات مواد مصرفی کاهش یابد به صورتی که هیچ خلل و مشکلی در استحکامات و اجزای اصلی سوله ایجاد نشود و سوله بهینه ای که طراحی شده است کاملا مقاوم باشد

سوله های تیرورقی پارس سوله

اعضای تیرورقی در بحث ساخت سوله شامل سه صفحه ورق فولادی با ضخامت ها و عرض های معین و مشخصی که در مرحله طراحی سوله به آن ها دست یافته ایم می باشد .
ورق میانی در اعضای تیر ورقی را جان و دو عضو کناری را بال می نامیم این اعضا با جوش به هم دیگر متصل می شوند . معمولا بال ها تعادل عضو تیر ورقی را تامین می کنند .
این المان ابتکاری در سوله مقاومت فوق العاده ای در برابر نیرو های کششی و فشاری دارد و هم چنین نسبت به سوله های خرپایی برای اضافه کردن طبقه و اجرای دستک های جرثقیل سقفی بسیار راحت تر است .

سوله بهینه

صفر تا صد مراحل استارت پروژه صنعتی و ساخت سوله:

اول : مشخص شدن ابعاد و کاربری سوله – محل ساخت سوله – مشخصات زمین و خاک منطقه ای که پروژه قرار است و در آن احداث و بهره برداری می شود .

دوم : طراحی سوله و تهیه نقشه های محاسباتی و اجرایی برای کاربری مورد نظر ( در این مرحله سوله ارزان و به اصطلاح بهینه می شود.)

سوم : استارت احداث فونداسیون بر اساس نقشه های اجرایی

چهارم : گرفتن تاییدیه ها از سازمان نظام مهندسی یا اداره شهرک های صنعتی

پنجم : تهیه شاپ های اجرایی قطعه ها

ششم : ساخت سوله در کارخانه مربوطه سوله سازی

هفتم : حمل سوله به محل اجرا و نصب آن

هشتم : اجرای دیوار ها و پوشش سقف سوله

 

 

سوله ارزان

اجزای یک سوله

1) ستون یا column یکی از اعضای اصلی اسکلت فلزی سوله است که عضوی فشاری است و بار های وارده به اسکلت فلزی را به صورت فشاری تحمل می کند.

2) تیر یا رفتر یا frame عضو دیگر اصلی سوله است و بار های اصلی وارده به سوله را به ستون ها منتقل می کند .

3) مهار بندی های طولی strut که بار های جانبی وارده به سوله را در جهت طولی پخش می کند .

4) پرلین یا لاپه به صورت Z شکل می باشد و روی رفتر اجرا می شود و وظیفه اش انتقال دادن بار برف و بار مرده از سقف به رفتر است .

5) وال پست یا ستون باد که در بحث کنترل بار باد در دهانه و هم چنین به عنوان نگه دارنده دیوار عمل می کند .

6) باد بند ها که انتقال دهنده بار ها از سازه به فونداسیون و زمین است .

7) آب رو ها یا rain fall که منتقل کننده آب حاصل از باران و برف است .

سردخانه

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید 

شماره های تماس

09123480497 – 09143229415 – 04533638902- 04533279306

 

http://www.instagram.com/parsasia_co

 

 

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *